Політика конфіденційності даних

Використання особистих даних

Дякуємо за відвідання вебсайту Програми USAID «Нове правосуддя» (тут і надалі – «Програма»). Ваші безпека та особисті дані надзвичайно важливі для нас. Будь ласка, зверніть увагу, що Програма не збирає персональні дані, під час вашого відвідання цього вебсайту, якщо тільки ви самостійно не вирішили надати таку інформацію. Водночас, Програма збирає деяку технічну інформацію про відвідання вами вебсайту newjustice.org.ua (тут і надалі – «вебсайт»).

Ви можете ознайомитись з гарантіями, що їх надає Закон України «Про захист персональних даних», за посиланням.

Нижче подається інформація, яка збирається і записується автоматично, під час вашого відвідання сайту newjustice.org.ua:

  • IP адреса, з якої ви зайшли на вебсайт;
  • дата і час відвідання вебсайту;
  • адреса (URL) стороннього вебсайту, з якого ви зайшли на вебсайт Програми за посиланням;
  • назва файлу чи слова, які ви шукали;
  • сторінки вебсайту, які ви відвідували;
  • елементи сторінки, на які ви натискали;
  • браузер та операційна система, якими ви користувались.

В ході цих процесів Програма не збирає і не відстежує персональну інформацію. Програма використовує зазначену інформацію в узагальненій формі, щоб зробити вебсайт кориснішим для відвідувачів – для цього з’ясовується кількість відвідувачів вебсайту і використані технології, виявляються операційні проблеми та підвищується загальний рівень безпеки вебсайту.

Для перегляду вебсайту від вас не вимагається надавати будь-яку персональну інформацію.

Деякі з інформаційних бюлетенів Програми поширюються з використанням списків розсилок електронною поштою, які адмініструються третіми особами. В кінці кожного інформаційного бюлетеня містяться посилання з інструкціями стосовно скасування підписки.

Добровільне надання інформації означає згоду на використання інформації згідно з встановленими цілями. Коли ви натискаєте на кнопку «Надіслати» на будь-якій вебформі, цим ви надаєте добровільну згоду на використання цієї інформації для зазначених цілей.

На вебсайті Програми USAID «Нове правосуддя» ви можете за власним бажанням повідомити свої контактні дані, щоб отримувати інформаційний бюлетень або взяти участь в онлайн заходах.

Програма використовує вашу персональну інформацію лише для тих цілей, для яких її було надано.

Попередження щодо безпеки

З міркувань безпеки вебсайту й для захисту його доступності для всіх користувачів суворо забороняються та можуть привести до відповідальності несанкціоновані спроби завантажити інформацію на вебсайт чи змінити інформацію на ньому.

Файли «cookies»

Коли ви відвідуєте вебсайти, їхні вебсервери, на яких ці вебсайти розміщуються, генерують файли «cookies», щоб мати можливість розпізнати ваш комп’ютер у майбутньому.

Цей вебсайт використовує односесійні файли «cookies» (тобто файли «cookies», які видаляються одразу після завершення сеансу роботи з браузером) для технічних цілей, наприклад, для забезпечення цілісної навігації вебсайтом. Сесійні файли «cookies» цього вебсайту доступні лише під час активного сеансу у браузері. Після закриття браузеру сесійні файли «cookies» сеансу зникають.

Цей вебсайт використовує також багатосесійні файли «cookies», що дозволяють Програмі з’ясувати, як відвідувачі використовують вебсайт, і як його можна покращити. Статистичні дані про потік даних (трафік) збираються знеособлено, так щоб будь-яку інформацію було неможливо пов’язати з конкретною особою. Програма не збирає інформацію, яка дозволяє ідентифікувати особу. З інформацію про те, як відключити файли «cookies» з врахуванням специфіки вашого браузера, можна ознайомитися тут.

Крім того, Google Analytics використовує багатосесійні файли «cookies», коли завантажується сторінка вебсайту. Вони призначені для вдосконалення системи веб показників. Простежити шлях від цієї інформації до конкретної особи неможливо.

Загальні застереження і захист авторських прав

Розміщена на вебсайті інформація вважається публічною інформацією. Її можна вільно поширювати чи копіювати, якщо окремо не зазначено, що вона підпадає під захист авторських прав. Разом з тим просимо посилатися на Програму USAID «Нове правосуддя» як джерело будь-якої інформації, фотографій та зображень, скопійованих з вебсайту, а також позначати фотографів/авторів.

Наполегливо рекомендуємо брати з цього вебсайту дані, які стосуються безпосередньо діяльності Програми USAID «Нове правосуддя», а не з інших джерел, де частина інформації може бути зміненою чи неповною, відтак це унеможливить правильне розуміння матеріалу. Програма докладає всіх зусиль, щоб надати точну й повну інформацію, разом з тим деяка інформація може змінюватися в наслідок оновлень вебсайту.

Застереження щодо відповідальності за достовірність розміщеної інформації

Програма докладає максимум зусиль, щоб надавати точну та повну інформацію. Втім, зберігаючи сотні матеріалів для загального доступу, які часто розміщуються на вебсайті у стислі терміни, Програма не може гарантувати відсутність помилок. Програма не робить жодних заяв й не надаємо жодних обіцянок або гарантій щодо точності, повноти або адекватності змісту цього вебсайту і прямо відмовляємось від відповідальності за помилки та упущення у наповненні цього вебсайту.

Крім того, Програма не несе жодну юридичну відповідальність за точність, повноту або корисність будь-якої інформації, продукту або процесу, розкритих на цьому сайті, а також за відсутність комп’ютерних вірусів, і не заявляє, що використання такої інформації, продукту або процесу не буде порушувати права приватної власності.

Застереження щодо відповідальності за схвалення

Інформація, розміщена на цьому вебсайті, може містити посилання/скерування до інформації, створеної та підтримуваної іншими державними та/або приватними організаціями. Цей сайт дає такі посилання виключно для довідки та зручності користувачів. Коли користувачі натискають посилання на зовнішній вебсайт, вони залишають newjustice.org.ua і підпадають під політику конфіденційності та безпеки власників/спонсорів зовнішнього вебсайту.

Адміністратори цього сайту:

  • не контролюють і не гарантують точність, актуальність, своєчасність або повноту інформації, що міститься на вебсайті за посиланням;
  • не схвалюють організації, що спонсорують вебсайти за посиланням, і не підтримують погляди, які вони висловлюють, або товари/послуги, які вони пропонують;
  • не можуть дозволити використання захищених авторськими правами матеріалів, що містяться на вебсайтах за посиланням. Користувачі повинні подавати запит на дозвіл до адміністраторів такого вебсайту, на який робиться посилання;
  • не несуть відповідальність за розсилки, які користувачі отримують з вебсайтів, на які робиться посилання.

Програма наполегливо рекомендує вам переглядати політики будь-яких зовнішніх вебсайтів, які ви відвідуєте за посиланням з цього вебсайту.

Соціальні мережі

Програма USAID «Нове правосуддя» має свої профілі у соціальних мережах Facebook та YouTube і наповнює їх.

Заохочуючи вас до спілкування у цих профілях у соціальних мережах, ми водночас застерігаємо вас про те, що вони є загальнодоступними майданчиками, тож будь-яка розміщена вами інформація там стане видимою широкому загалу. Врахуйте це, якщо бажаєте повідомити свої дані конфіденційного характеру, такі як номер телефону, адресу електронної пошти тощо.

Попри те, що Програмі USAID «Нове правосуддя» можуть стати відомими деякі ваші персональні дані через користування соціальними мережами (наприклад, Програма може побачити ім’я та фотографію, у разі розміщення вами коментаря), Програма не збирає, не поширює і не зберігає таку інформацію.

Присутність Програми USAID «Нове правосуддя» у соціальних мережах не має сприйматись як рекомендація чи просування інших компанії чи надавачів послуг.

Політика щодо використання змісту від третіх осіб

Програма USAID «Нове правосуддя» використовує вбудоване інформаційне наповнення та застосунки (віджети) третіх осіб. У таких випадках Програма чітко вказуємо джерело інформації. Вбудовані відео можуть встановлювати файли «cookies» в ході їх відтворення.

Доступність

Програма USAID «Нове правосуддя» дотримується принципу забезпечення доступу усім особам, які шукають інформацію на newjustice.org.ua. Якщо ви використовуєте допоміжні технології (такі як зчитувач з екрану, шифр Брайля тощо), і у вас виникають проблеми з доступом до інформації на цьому вебсайті, будь ласка, зв’яжіться із Програмою із викладом проблеми, також вкажіть веб адресу сторінки (URL), до якої ви намагалися отримати доступ, та ваші контактні дані. Представники Програми зв’яжуться з вами якомога швидше та зроблять все можливе, щоб надати вам потрібну інформацію.

Для додаткової інформації

Якщо у вас виникли будь-які запитання чи коментарі з приводу поданої вище інформації, будь ласка, зверніться до Програми USAID «Нове правосуддя»:

Україна, 01054, м. Київ,

вул. Івана Франка 36, офіс 3

Т\Ф: +38-044-581-3303

Електронна пошта:

office@new-justice.com

https://newjustice.org.ua/uk/contacts/